התעלפויות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/03/2011 | 20:53 | מאת: נ

ערב טוב, אני בתחילת הריון וסובלת מחולשה, סחרחורות ובשבוע האחרון התעלפתי פעמיים. בבדיקות הדם נמצא ברזל 12.9. גלוקוז בטווח הנורמה. בלוטת מגן בטווח הנמוך. א.ק.ג תקין. האם תופעת ההתעלפויות היא אך ורק כתוצאה מההריון? איך אפשר להתגבר על כך? איך ניתן להתגבר על חולשה שתוקפת ברמה שהידיים כבדות לגוף. בקיצור, מה עושים? בתודה מראש!

18/03/2011 | 17:37 | מאת: ל

ישנן אין ספור סיבות להתעלפויות במקרה שלך סביר שמדובר בהתעלפות כתוצאה מירידת לחץ הדם האופיינית להריון יש להקפיד על שתיה מרובה והמנעות ממצבים כגון עמידה ממושכת מקומות צפופים וכו יש כמובן להבדק שלא מדובר בבעיה מסוכנת יותר עי הרופא המטפל

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)