בקע סערפתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/03/2011 | 10:30 | מאת: ענבל קדוש

אני בת 34,בהריון סובלת מאוד,מצרבות הקאות תחושות של מחנק לחצים בחזה בגלל הבקע.שאלה היא זו.לפני ההריון היתי נוטלת כדורים למניעת צרבת בשם נקסיום.האם מותר לי להמשיך ליטול את הכדורים בזמן ההריון?אשמח לתגובה ותשובה.ענבל.

18/03/2011 | 17:33 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

לדעתי את יכולה לקחת כדור בשם LOSEC לשם וידוא יש להתקשר לטל 048541900 השירות חינם מדובר במידע העדכני ביותר על תרופות בהריון מאויש 24 שעות ביממה ע"י רופאים המומחים למידע בנושאים טרטוגניים (נא לא להתקשר בשעות הלילה שכן לא מדובר בשאלה דחופה)

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)