בעיה שאף רופא לא פתר אותה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/02/2002 | 13:30 | מאת: א.ג

אבא שלי כבר יש לו בעיה הרבה זמן הוא לא יודע מתי קר לו ומתי חם לו הוא לובש הרבה מאוד שכבות כל הזמן כי הוא מצטנן נורא מהר וזה נהיה החיים שלו וזה מגביל אותו והוא לא יכו לעשות כלום אני חושב שזה יכו להיות בעיה פסיכולוגית בגלל שהוא עשה בדיקות ואמרו לו שאין לו בעיות גופניות שיכולות לגרום לזה אז בקיצור הבעיה שלו זה שהוא מפחד להתקרר והוא לובש כל הזמן הרבה שכבות ומזיע ואז הוא מצטנן וככה כל הזמן אני רוצה שתגידו לי מה צריך לעשות אולי היו דברים כאלה ואני מקווה שהוא לא היחיד ואני מתכוון ברמינות לזה ואני מקווה שתעזרו לי ברצינות תודה רבה ....

09/02/2002 | 22:54 | מאת: שישיצקי

קודם כל,תבהיר בבקשה כמה דברים. בן כמה אביך, מה גובהו ומה משקלו. האם הוא סובל ממחלות כלשהן?? האם הוא נוטל תרופות כלשהן?? איך מצב רוחו ? האם גם בקיץ כשמזג האויר חם הוא עדיין מתלונן שקר לו ? אנא, פרט.

11/02/2002 | 23:15 | מאת: א.ג

אבא שלי בן 50 בערך 75 קילו בערך 175 הגובה הוא לוקח תרופות מכל מיני רופאים שאני לא בדיוק יודע איך קוראים להם מצב הרוח שלו לא טוב בגלל שהוא לא מצליח לטפל בבעיה הזאת ואף תרופה לא עזרה לו עד עכשיו הוא גם בקיץ ככה אבל פחות

10/02/2002 | 11:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

א.ג. חסר נתונים בכדי לענות לך על השאלה. אין קשר בין ריבוי השכבות והצטננות או בין הזעה והצטננות. הבעיה אינה בעיה דחופה לכן הטיפול צריך להיות במסגרת רפואת משפחה

11/02/2002 | 23:23 | מאת: א.ג

אני לא יודע אם הוא באמת נהיה חולה בקלות יתר או שהוא פשוט מפחד או שזה משו פסיכולוגי או משו כזה כי הוא לקח הרבה תרופות ואך אחת לא עזרה לו הוא יש לו גם בעיה של נוירוזה זה משו בעצבים יכו להיות שזה איכשהו קשור אבל תגיד לי מה אתה רוצה לדעת עליו ומה הכוונה רפואת משפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)