גוש כמו גולה בישבן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/02/2011 | 21:43 | מאת: דנה

לפני כשבועיים היו כאבי תופת במותן ובטן שמאל ובתי קיבלה זריקת וולטרן בישבן. באותו יום גילו אבן באגן כליה שמאל. אתמול חשה הבת בגוש כואב פנימי כמו גולה במקום הזריקה. מה תוכלי לומר ? האם זה אכן קשור לזריקה ? מה לעשות ? תודה מראש על תשובה מהירה

10/03/2011 | 18:02 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

הגולה הכואבת שנוצרה קשורה לזריקת הוולטארן. אין מה לעשות. זה ייקח זמן עד שזה ייספג. רק לשים לב שלא מתפתח שם אבסס. הסיכוי נמוך מאד. סימני אבסס- אודם וחום מקומי באזור הגולה. במידה ויש אבסס יש לנקזו ע"י כירורג. פעולה קצרה ולא מסוכנת. אך שוב, הסיכוי להווצרות אבסס קטן ביותר

23/10/2014 | 08:39 | מאת: הילה

גם לי יש את אותו מקרה קיבלתי זריקה אך זה מעבר לחודש ואני לא מצליחה לשבת כי זה ממש כואב ומקרין כאב לכל הצד השמאלי כולל הרגל אין סימן חיצוני או אודם אך מידי פעם חום

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)