נימול בשפתיים נימול קל ביד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/12/2010 | 11:46 | מאת: יעל

שלום רב אני מצוננת מזה שבועיים לוקחת מידי פעם טיפות אף אתמול בבוקר קמתי קינחתי את האף ויצאה נזלת כתומה לא אדומה לא ירוקה אלא כתומה בנוסף בעין ימין הופיע כתם אדום כמו התפרצות של נים בעין אחהצ החל לי נימול בשפתיים בהתחלה חשבתי שזהו יובש בגלל הצינון אבל לאחר שהסתכלתי במראה ואחרי שמרחתי שפתון וראיתי כי אין יובש הבנתי שאני חשה סוג של נימול מאוחר יותר ששכבתי לישון נתפסה לי רגל ימין לכל אורכה (כמו תפיסה שקוראת לנשים בהיריון) ויד ימין חשה עקצוצים. הבוקר הכתם בעין החל להעלם אך הנימלות בשפתיים נותרה ושוב קינחתי את האף והיה כתום מה עליי לעשות? אני בת 35

24/12/2010 | 14:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הסימנים שלך אינם מצבעיפ על משהו ברור אני מייעץ לך לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)