הרגשה מוזרה בלשון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/11/2010 | 23:20 | מאת: אור

שלום לכם, כבר יותר מחודש מרגיש הרגשה מוזרה בלשון ולית דיוק בחלק האחורי של הלשון או בבסיס הלשון , זה קורה לי מידי יום , אני מרגיש משהו מושך לי בלשון פנימה ומצטבר הרבה רוק בפה , ברגע שאני אנסה לבלוע זה מאוד מציק - קשה לבלוע , לפעמים אני מרגיש כאילו נחסם לי משהו בגרון כתוצאה מהתחושה המוזרה של הלשון ואז אני מרגיש קור עז בראש כאילו פטיש הכה אותי , עם כל זה דפיקות הלב שלי מתגברות מאוד חזק . הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בדקו אותי והתוצאות טובות הם חשבו שיש לי רפלוקס ונתנו לי לוסק , אני לא מרגיש שלוסק עוזר לי במיוחד , התחושה חוזרת שוב ושוב , הייתי בהדסה עין כרם ושם בדקו ואמרו שאני בסדר , אך התחושה שאני מרגיש מגיעה בזמנים שונים ... לא יודע מה לעשות זה מכניס אותי לדיכאון כל הסיפור הזה . אשמח לקבל התייעצות בנושא. תודה

07/08/2011 | 02:03 | מאת: נטע

גם לי יש משהו מאוד דומה. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני רואה שהשאלה שלך נשאלה מ 2010 ועדיין לא ענו עלייה אולי בכול זאת מצאת תשובה??????????????????????????????????.

23/10/2011 | 16:09 | מאת: דורון

גם לי יש את אותה הבעיה זה קורה לי בעיקר שאני יוצא מהמקלחת או שיש לי חום פתאום קר לי בכל הגוף בשניה ואני מרגיש תחושה מוזרה בלשון כאילו הוא סופג את כל הקור למרכז הלשון מן הרגשה של עילפון ואחרי כמה דקות זה עובר ...בהחלט מדאיג שאף אחד לא עונה על זה קשה מאוד גם להסביר את התחושה המוזרה הזו בלשון שקורית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)