לימודי רפואת חירום והתעסוקה שאחריי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/10/2010 | 00:34 | מאת: רעיה

שלום! אני רעיה בת 23 מבאר שבע, השתחררתי מצה"ל לפני חצי שנה, לאחר שירות של 3 שנים. הייתי לוחמת בקרקל וחובשת קרבית. הנושא של רפואת חירום מעניין אותי אבל אין לי מספיק פרטים על התחום ורוב הכתוב בנושא זה כללי מדי.. מלבד הנושא של ההכשרה מעניין אותי לקבל יותר פרטים הודות התעסוקה כמו: האם יש לאן להתקדם מלבד מד"א? כמה זמן יש בין כל משמרת?(בערך) בנושא תנאי הקבלה- מהו המבחן של משרד העבודה? מה בדיוק בודקים שם? חשוב גם לצייןשאני מעוניינת בתואר של רפואת חירום בבן גוריון ולא בקורס של מד"א תודה מראש

14/01/2011 | 13:31 | מאת: אורטל

רעיה שלום גם אני היתי בקרקל :) בשביל לעבוד במד"א לא מספיק מה שמדת בקורס בבהד 10 את צריכה לעבור קורס במד"א ואח"כ לראות מה יקרה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)