אקונומיקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/10/2010 | 18:41 | מאת: תמר

דוקטור שלום, בעברי היו לי מספר נסיונות אובדניים עם בליעה ואף הזרקת אקונומיקה לגופי. מאז עברו הרבה מים בנהר וחיי התאזנו וצמחתי מאוד. שאלתי היא האם יש סיכוי שגופי ניזוק למרות היותי כאן וחיה חיים נורמליים לחלוטין? האם יש סיכוי שגופי ניזוק ואראה זאת בעוד מספר שנים? מהם הנזקים השקטים שעלולים להיות לאדם ששתה והזריק אקונומיק לגופו? עם מה אני עלולה להתמודד? אשמח לתשובה, תמר

11/10/2010 | 09:53 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השאלה אינה קשורה לפורום זה.

22/09/2013 | 21:30 | מאת: נמנית

תענה לה תעזור לה מה אתה כותב לה שהשאלה לא קשורה לפורום זה היא צריכה את עזרתך אז תהיה גבר ותעזור גם אם היא לא קשורה דר .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)