הרגשה מוזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/10/2010 | 00:05 | מאת: שלום

שלום רב אתמול רקה לי משהו מאוד מוזר אני בן 22 אוכל בריא שומר על המשקל עושה ספורט אתמול קמתי משינה ונכנסתי ליתקלח מקלחת חמה בהחלט וגםם ארוכה מהחגיל בערך חצי שעה יסיימתי יתלבשתי התחלתי להזיע ממש ישבתי בספא ונפלתי על הריצה התעלפתי אמא שלי רצה עלי ישר קמתי קבלתי מכה בראש וכול היום הייתי חלש ממה זה יכול להיות בתודה מראש ...

03/10/2010 | 10:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

עקב המקלחת החמה הארוכה היתה התרחבות של כלי הדם נפילת לחץ הדם והתעלפות. התופעה ידועה

21/10/2010 | 20:49 | מאת: אלי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)