רגל ימיו נרדמת לי במהלך שימוש במחשב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/05/2010 | 19:27 | מאת: איתי

אני בן 26 בריא, לא סובל ממשקל יתר, עוסק בניקיון חלונות בגובה, לאחרונה כשאני שב הביתה רגל ימין שלי נוטה להירדם באופן דיי קבוע כשאני יושב מול המחשב, לאחרונה אפילו נפלתי כשניסיתי לקום בגלל שהרגל היתה רדומה, לאחר מספר דקות הכל חזר להיות נורמאלי אבל הנפילה קצת מלחיצה אותי. אני אינני ומעולם לא סבלתי מבעיות גב, אינני לוקח תרופות באופן קבוע וכאמור אני בריא בסה"כ.

27/05/2010 | 07:18 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בזמן שאתה יושב ליד המחשב שים הדום לרגליים כך שלא יהיה לחץ על שררי הסובך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)