בדיקת דם לגילוי רעלים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2010 | 18:56 | מאת: שימי

שלום, אני מעוניין לבצע בדיקת דם לגילוי רעלים בעיקר רעלים הפוגעים במערכת העצבים (כגון תליום) היכן ניתן לבצע בדיקה זו? האם רעלים מסויימים עלולים לגרום למחלות נפשיות וירידה ביכולות הקוגנטיביות? תודה

04/04/2010 | 08:55 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לגבי החלק הראשון יש מרכז ארצי לרעלים במרכז רפואי רמב"ם בחיפה. לדגבי החלק השניץ כן יש רעלים המסוגלים לפגוע בחלק הקוגנטבי

18/05/2010 | 08:41 | מאת: אילנה

בני בן 34 אטלט חגורה שחורה בגודו לפני שנה וחצי החלה הדרדרות היום כל העצמות כואבות אינו יכול להרים את ראשו מהמיטה כל הבדיקות תקינות מלבד ב-12 בבית אצלו החיים לא תקינים כל המשפחה היגענו למםקנה על הרעלה אני מבקשת ממך להגיע לבדיקה לעזור לי אני האמא חולת םרטן קשה לי מאוד

18/05/2010 | 08:41 | מאת: אילנה

בני בן 34 אטלט חגורה שחורה בגודו לפני שנה וחצי החלה הדרדרות היום כל העצמות כואבות אינו יכול להרים את ראשו מהמיטה כל הבדיקות תקינות מלבד ב-12 בבית אצלו החיים לא תקינים כל המשפחה היגענו למםקנה על הרעלה אני מבקשת ממך להגיע לבדיקה לעזור לי אני האמא חולת םרטן קשה לי מאוד

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)