FMF

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2010 | 02:35 | מאת: מעיין

שלום רב, אם אני מאובחנת במחלת הFMF ואנני לוקחת כולחצין באופן קבוע ברגע שיש התקף האם ישנה זריקה שאפשר לקבל להרגעת כאבי הבטן?

29/03/2010 | 07:57 | מאת: גולן

אם את מאובחנת כחולת FMF , מדוע אינך נוטלת קולכצין ??? את מודעת לעובדה שכליותייך מדרדרות ? עקב עמילודיאוזיס שהולך ומצטבר בהן ככל שהזמן חולף , עד למצב של אי ספיקה וצורך בהשתלה. כיום אנשים אינם מאובחנים כחולי FMF קלאסיים אבל סובלים מסיפטומים דומים , מומלצים ליטול קולכצין. גשי לרופא בדחיפות שיפנה אותך לאחד המומחים (כיום יש רבים בכל רחבי הארץ) , ותתחלי ליטול קולכצין , פשוט חבל. אינני רופא , אך כל ילדי חולים במחלה , וכן מספר קרובי משפחה.

24/07/2011 | 22:35 | מאת: מרדכי גולן - רומי

שלום לך . את חייבת לקחת את הקולחצין במינונים שרופא נותן לך .( למה לך לסבול ) חוץ מיזה בבית חולים הדסה עין-כרם ירושלים , ישנו פרפ' בן שיטרית אלדד , מנהל היחידה ל f.m.f מומחה למחלות מפרקים , שווה לכם להזמין שר"פ , או תור כמקובל בטלפון :02-677711 ולהזמין תור למרפאת f.m.f

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)