אשמח לעזרה..

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/12/2009 | 11:45 | מאת: רותם

לפני כמה ימים כשהייתי בבסיס קיבלתי מקל לתוך המצח המקום בשניות התנפח בצורה בלתי רגילה,ישר לקחו אותי לרופא ביחידה,יש לציין שהוא לא נתן לי כלום ולא עשה כלום,רק נתן לי שעה מנוחה בחדר ועבודה משרדית בכלל באותו יום,ישר הלכתי לשים קרח על המקום ולאחר יום הנפיחות ירדה קצת אבל הכחול נישאר,היום שלושה ימים לאחר המקרה אני רואה כחול באיזור האף והעיין,עכשיו קיבלתי מכה גם באף,אבל באתו רגע של המכה לא כאב ולא כלום עכשיו לא רק שכואב לי אני גם נוגעת באף ויוצא לי קליק קטן,אני רוצה ללכת היום לביקרו רופא יכול להיות שהדימום במצח ירד למטה.. השאלה שלי האים יש טעם ללכת לביקור רופא והאם יעשו משו בנידון אוו מה אתם חושבים על המקרה

17/12/2009 | 13:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

האם יכול להיות שגם האף נפגע במאותה מכה? לשקול צילום של האף

17/12/2009 | 18:29 | מאת: רותם

הלכתי לביקור רופא והוא נתן לי צילומים וכד' הגעתי לרופא יחידה והוא דחה את כל הצילומים,הוא פשוט לא רצה לתת לי,אני מאווד מקווה שלא קרה לי כלום,בכל מקרה תודה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)