חום 6 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/09/2009 | 21:28 | מאת: יוליה

שלום רב.! אני עם חום של 37.3-37.5 כבר שבוע השישי, בנתים כל הבדיקות תקינות חוץ משלפני שבועיים היה משהו קטן בריאה השמלית ולכן קיבלתי אנטיביוטיקה לדלקת ריאות, אחרי שהפסקתי עם התרופה חום חזר. אני עייפה ומאוד כואב לי באזו השכמות. את האמת זה מדאיד אותי, כל המחלות שלי אני בדרך כלל מעבירה ללא חום וכאן זה נמשך תקופה מאוד ארוכה. האם אני צריכה לדאוג? תודה

27/09/2009 | 00:31 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

חום תקופה ארוכה כלכך מחייב ברור. יש תהליך מסודר לברור חוםץ רופא המשפחה שלך אמור לדעת אותו

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)