דחוףףף ביותררר!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/09/2009 | 10:04 | מאת: ליאן

שלום .. הרמתי גור כלבים ואחרי כמה דקות שמתי לב שיש עליו פרעוש כך שהורדתי אותו לרצפה. אחרי דעתיים התחיל לגרד לי בצוואר ושמתי לב שעלה עלי פרעוש,כמובן שהורדתי אותו. אחרי זה התחיל לגרד לי בראש ואני חוששת שעלה עלי פרעוש..או אולי יותר!!. בבקשה אני חייבת עזרה באופן דחוף. מגרד לי בראש ואני פוחדת מהנזק.. מה אני צריכה לעשות?? רק לחפוף והוא יצא? או יש משחה? או תרופה מסוימת? אוףף בבקשה עזרה!!

12/09/2009 | 10:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

פרעושים בדרך כלל לא רואים כי הם קטנים מדיי. בכל מקרה מקלחת טובה ואם הגרוד לא מפסיק לפנות לרופא

12/09/2009 | 10:28 | מאת: ליאן

לאיזה רופא אני צריכה לפנות? רופא עור? רופא משפחה?

12/09/2009 | 14:45 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

רופא משפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)