כאבים לאחר קבלת חיסון לדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/09/2009 | 12:09 | מאת: רונה

שלום, אני בת 25, אסמטית ולכן הומלץ לי לקבל חיסון לדלקת ריאות ע"י רופא המשפחה. קיבלתי את החיסון לפני כ3 ימים ומאז היד בה קיבלתי את החיסון כואבת מאוד ומעט נפוחה. אינני זוכרת כאבים חזקים שלא עוברים אחרי כמה שעות משום חיסון אחר שקיבלתי בעבר. הכאבים כל כך חזקים שאיני יכולה לישון על הצד של היד הכואבת. האם זה נורמלי או שכדאי לפנות לרופא?

12/09/2009 | 10:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אם הכאבים והנפחות אינם יורדים בהחלט כדאי לפנות לרופא

24/09/2009 | 23:06 | מאת: כאובה

שלום לרונה ולד"ר, גמאני גמאני :-( אסטמטית 'טרייה' (עקב נזקי עישון). חוסנתי היום בצהריים, הרגשתי טוב ויצאתי לפעילות גופנית. כשחזרתי הסתבר שהיד נפוחה וכואבת. האם יש משחה/טיפול מקומי אחר שיסייע בהורדת הנפיחות? תודה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)