שאלה דחופה ביותר !!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/08/2009 | 20:05 | מאת: מיכל

שמי מיכל ואני בת 34, לפני כשבוע החלו לי טשטושי ראייה קלים (חוסר יכולת להתמקד)וחולשה. לאחר מכן נוספו לכך כאבי ראש אחוריים+עורף, לחץ באוזניים,כאבי מפרק הלסת בשני הצדדים, כאבים בעיניים,הזעה בכפות ידיים ורגליים,לחץ דם גבוה (130/70),חוסר תיאבון וטעם לא טוב בפה. הופניתי למיון ביום חמישי ושם בדקו אותי מבחינה נוירולוגית והבדיקה תקינה. C.T ראש יצא תקין, בדיקת ראייה(חדות+קרקעית עין)תקינה. רצו לעשות לי ניקור מותני ולא הסכמתי. ממה אני יכולה לסבול לפי הסימפטומים האלו? האם זאת חרדה ? האם למרות ה C.T התקין אני צריכה לעבור את הניקור? האם יכול להיות שזו בעיה נוירולוגית? או שאולי זו בעיה של עצב ושרירים? אודה על התייחסותכם המהירה בנושא !!!

25/09/2009 | 19:49 | מאת: חובשת

לפי מה שאת מספרת ..כול התסמינים הנ"ל יכולים להגרם מ3 דברים , חוסר שינה חרדה \דיכאון צריכת יתר של קופאין מחסור בפעילות גופנית , הייתי ממליצה לך לבצע בדיקת סוכר פשוטה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)