אבא אלכוהוליסט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2009 | 21:27 | מאת: מתוסכלת

אבא שלי הוא אלכוהוליסט ברמות קשות. אין סוף שבוע שעובר והוא לא שותה. בשנים האחרונות סופי השבוע שלו נמשכים כל השבוע. בלי להיכנס יותר מדי להיסטוריה, מה שמפחיד אותי כרגע שהוא כבר מתחיל להשתכר באוטו ואנחנו לא יודעים איפה הוא נמצא ואם הוא נוהג או חונה איפשהו. אני חושבת שמצבו בשנה האחרונה התדרדר מאוד ביחס לשנים קודמות, אני ממש בחרדות שהוא יפגע בעצמו. הוא לא מוכן ללכת לשום מכון גמילה. מה אפשר לעשות?! תעזור לי בבקשה, אני וכל המשפחה נואשים

12/08/2009 | 11:51 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

העזרה ברוב המקרים אינה רפואית אל חברתית כלומר ע"י עובדים סוצאליאיים וכד'

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)