כאבים בפדחת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/08/2009 | 11:25 | מאת: רוני

שלום רב !! אבי בן 62 סובל מכאבים עזים בפדחת.גלי חום חזקים בקיץ וגלי קור בחורף, הוא הלך לנירולוג ששלח אותו לעשות צילום ולאחר תשובה תקינה שלח אותו לעשות MRI ושגם שם התשובה הייתה תקינה נאמר לאבי שאין לו כלום, אבי הלך לאורטופד שבדק אותו וייעץ לו לעבור 10 טיפולי פיזיוטרפיה ושגם זה לא עזר אמר האורטופד שאין לו איך לעזור, אבי הלך לכירופרקט שגם זה יעץ לו לעבור כ8 טיפולים שגם בסופם נאמר לאבי שעין מה לעשות, וכך זה ממשיך לפרופ' ולעוד אך אין שום פיתרון או אבחנה, אני חייב לציין שלא בזריקת הכספים לשווא מדובר אלא בכאבים העזים ובחוסא האונות, אני מבקש בכל לשון של בקשה עזרו לי לעזור לאבי! ב ב ק ש ה ובתודה מראש רוני

02/08/2009 | 09:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לא ברור לי מה מקומו של האורטופד בכאהים בקרקפת. עצתי היא להפנות את אביך למרפאת כאב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)