חיסון גמא גלובולין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/07/2009 | 10:42 | מאת: יעל

ביתי בת 25 עם בעיות רפואיות מורכבות עובדת ומיסתובבת בין אנשים ונמצאת בקבוצת סיכון לחלות בשפעת החזירים,. כשהייתה קטנה כול פעם כשהייתה בעיה נתנו לה חיסון גאמא גלובולין וזה העלה את מערכת החיסונית שלה למשך 3 חודשים, האם כיוון שאין עדיין חיסון נגד השפעת הזאת כדאי שתעשה את החיסון הזה או שזה לא שייך,שאלתי את רופא המישפחה אך התשובה הייתה מתחמקת הוא התחיל להגיד לי שגם הוא בקבוצת סיכון וזה ממש לא עניין אותי.

02/08/2009 | 09:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הגנה בפני שפעת החזירים כי כבפני כל שפעת. כנראה שאין הבדל בין שפעת זו לשפעות אחרות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)