חולשה והתעלפיות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/07/2009 | 17:53 | מאת: יהודה

שלום אני בן 62 ובימים האחרונים אני מידי פעם מתחיל להרגיש סחרחורות וזיעה קרה. אתמול בלילה כמעט התעלפתי לחץ הדם ירד ל100/60, דופק 60 מה אני צריך לעשות?

28/07/2009 | 20:54 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לשתות מספיק ולאכול טוב ונכון

29/07/2009 | 07:33 | מאת: יהודה

אניבדרך כלל אוכל טוב וגם שותה טוב יכול להיות שזה קשור לבעיה לבבית?

29/07/2009 | 18:24 | מאת: יהודה

הייתי אצל הרופאה כי גם הרגשתי שרפה בראש היא עשתה לי אק"ג באק"ג כתוב: low limb lead voltage non specific intraventicular block QRS(T) countour abnormality consider anterolateral myocardial damge אני מאוד לחוץ הבת שלי אחות והיא אומרת שאני צריך ללכת להבדק דחוף מה לעשות? תודה רבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)