לחץ דם נמוך וחרדה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/07/2009 | 21:57 | מאת: סיון

שלום, אני בת 28 וסובלת מלחץ דם נמוך, הבעיה היא שאני כ שבוע ימים לפני ווסת ממש סובלת, זה מתחיל בכאבי ראש , סחרחורות, חולשה, הרגשה של כמעט מתעלפת, הזעה בכפות הידיים, גלי חום, ואם אני ברחוב אני נכנסת ללחץ ומתחילה לי התקפת חרדה חזקה מאוד, מה הפיתרון! אני ממש נואשת זה קרה לי היום ופשוט בכיתי ברחוב. הרגשתי שאני הולכת ממש למות. האם יש שיטות טבעיות לטפל בבעיה? האם זה מסוכן? האם יש תזונה שעלי לאכול יותר? תודה.

28/07/2009 | 20:50 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אני לא מכיר תרופה אלטרנטיבית אבל לדעתי עלייך לפנות ליעוץ רפואי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)