הרגשה מאד רעה בעקבות ריסוס נגד ג'וקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/07/2009 | 16:47 | מאת: זהבה

בתי, בגיל 24, סטודנטים ריססה כמות ריסוס גדולה בדירתה, נגד תיקנים. עברו מאז הריסוס יומיים, אבל היא מאד לא מרגישה טוב. היא מרגישה כאבי ראש, בחילות, כאבי בטן חזקים, תשישות. שאלתי, האם יש קשר בין הרגשה זו לריסוס? ואם כן מה צריך לעשות? לפנות לטיפול רפואי או שיש דברים שניתן לעשות בבית כדי לשפר את המצב. זהבה

09/07/2009 | 10:22 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בהחלט יכול להיות קשר בין השניים. יש אפשרות שהיא סובלת מתופעות לוואי של שאיפת חומר הריסוס. יש לאורר את הדירה בצורה מיטבית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)