פירכוסים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/06/2009 | 07:45 | מאת: דבי

בת 30 הייתי אצל שכנתי ולפתע התחלתי להרגיש לחץ מתחת לעיניים ונלחצתי ומיד נשכבתי על המיטה ממצב של ישיבה ורעדתי בכל הגוף ובידיים הכי חזק והשיניים דפקו חזק ללא שליטה וללא יכולת לעצור או להפסיק. הראיה הייתה בסדר אבל יד שמאל לא הרגשתי כמו את יד ימין ובלב היו רפלקסים ללא הפסקה לרגע נדמה היה שזה התקף לב כי בחלק מכל רפלקס זה לוחץ ואז משתחרר בקפיצה או רעידה/פרכוס אבל לאחר חצי שעה כשכל זה נרגע היה ברור שזה לא התקף לב אחרת זה לא עובר מעצמו.בנוסף, כשזה נרגע חשבתי שזה התרחש רק כמה דקות אבל שכנתי אמרה שזה חצי שעה ורק אחרי שניסיתי להיזכר חצי דקה בערך אז נזכרתי שזה באמת חצי שעה. שאלתי היא מה זה היה אמור להביע כל התופעה המוזרה הזו ולמה הייתה טעות בהערכת הזמן כשזה עבר ? מה עליי לעשות בפעם הבאה או יותר נכון לשאול מה על קרוביי לעשות בפעם הבאה? הרי אני באותו רגע לא יכולה לקום מהמיטה.

16/06/2009 | 07:56 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לפי התאור את חייבת בבדיקה רפואית דחופה. יכול להיות שאת מפתחת מחלה פירכוסית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)