הקאות עם דם וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2002 | 22:06 | מאת: אליעוז

שלום! אח שלי הוא בן 20 הוא מקיא אוכל עם דם וכל הזמן יש לו לכות עם דם מה זה יכול להיות אותי זה מבהיל כי אני פחד להידבק הוא הקיא היום (23/6/02)פעמיים בשניהם יצא לו עם אחרי זה הוא הרגיש כמו חדש הוא גם סובל לפעמיים מכאבי בטן וגם קשיים בשירותים אשמח מאוד אם תענו על שאלה זו בהקדם

24/06/2002 | 23:36 | מאת: adi

אליעוד, שווה לקחת אותו לרופא בהקדם (אפילו למיון) ולא לחכות לתשובה דרך הנט. עדי

25/06/2002 | 17:29 | מאת: אליעוז

היי עדי קודם כל קוראים לי אליעוז עם ז ולא עם ד עכשיו אח שלי כבר הלך לרופא אבל עד הבידקות אני מעדיף לקבל תשובה פה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)