כאבים-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/02/2009 | 18:02 | מאת: שירה

שלום רב. בעלי בן 26 בריא בדרך כלל. בשלושת השבועות האחרונים הוא התחיל להרגיש כאבים בחזה וביד שמאל הכאב היה חזק כמו בערה בחזה והוא היה הולך ובא- לא כאב קבוע בשבוע וחצי האחרונים הכאב התמקד במרכז החזה- בעם ומחמיר בלחיצה על המקום. הכאב הוא קבוע וכדורים לשיכך כאבים לא עוזרים, עשינו את כל הבדיקות הדרושות בכדי לשלול משהו לבבי ואכן הכל (אקו לב, א.ק.ג רגיל ובמאמץ) יצא תקין. מה יכול לגרום לכאב? מה עלינו לעשות?לאןן לפנות? נודה על תשובה מהירה. שירה ושרון.

03/03/2009 | 10:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לבצע צילום חזה לשלילת חזה אוויר ספונטני. וכן לראות עם אין בעיה בעצמות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)