כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/02/2009 | 16:16 | מאת: יוסי

שלום אני בן 41 כבר כמה ימים שאני מרגיש כאבים חזקים בחזה... הכאבים מתגברים מאד בזמן שאני מתאמץ ופתאום אני מרגיש כאילו דופקים לי בחזה מבפנים ואז שאני נח הם עוברים הכאב הוא מעין כאב לוחץ אפילו שורף. עם הכאבים מגיע קצת קושי לנשום אבל זה עובר מיד ברגע שאני נח ...אני בריא בד"כ חוץ מהעובדה שיש לי כולסטרול קצת גבוה (224) ...ושאני לוקח משכך כאבים הוא עדין לא עובר... אני מאד דואג מפני שאבי לקה בהתקף לב לפני כשנה אשמח אם תעזור לי... בנוסף לכך אני לא יודע אם יש קשר אבל לאחרונה אני משתמש בויאגרה יכול להיות שהכאב בא מזה?

15/02/2009 | 11:21 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

עליך לגשת בדחיפות ולבצע ארגומטריה. כלומר בדיקה במאמץ. בהחלט יכול להיות שהכאב ממקור לבבי

05/04/2009 | 21:01 | מאת: שי

שלום רב שמי שי בן 31 מזה 5 ימים שאני סובל מכאבים חזקים בחזה כשאני מתאמץ למשל בעלית מדרגות אני חייבל לעצור כי הכאב הופך לבלתי נסבל הייתי בבדיקת רופא בטר"ם צילום ריאות ספירת דם הראה שהכל תקין כל נשימה אני צריך להתכונן ולדעת של2 שניות יכאב וזה יעבור בנשיפה מה עליי לעשות ? ממתין בסבל נות תודה מראש שי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)