מכה עזה בראש וכאבים מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/02/2009 | 20:55 | מאת: רון

לפני כשבועיים ספגתי מהלומה עזה בראש ממחסום חנייה שנפל על ראשי וגרם לי לכאב חזק לא היה לי דימום,לא בחילות,או סחרורות,אבל מאז יש כאבים באים והולכים במקומות שונים בראש. פעם במרכז,פעם בעורף,פעם בצידי הראש,ובערב הכאב מתגבר,בלילה ישן מצויין. הכאבים מתחילים בדרך כלל מאח"צ.הייתי אצל נירולוג מקופת חולים שבדק אותי לא חשב לשלוח אותי לבדיקת סי.טי,ואף שלל אפשרות דימום כיוון שלא היה לי חולשה,עייפות,או הקאות,לטענתו ייתכן שאסבול מכאב עד חודש-ואם ארצה יתן לי משככי כאבים.(כדור כימי)-למרות זאת אני מוטרד מאד,שיש עדיין כאב,מה ניתן לעשות במיידי?,האם זה אומר שיש לי שטף דם פנימי?,אודה לעזרתך

06/02/2009 | 13:58 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לא סביר כי יש שטף דם בגלל הזמן שעבר מההאירוע(יכול להיות שטף דם קטן שנספג). אני חושב שכדאי לבצע CT בשביל לשלול בעיות אחרות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)