ממצא בדיקת מיפוי עצמות של כל השלד כולל SPECTברכיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/12/2008 | 17:36 | מאת: שלו קורל

שלום רב , אני חייל ומאז ומתמיד סבלתי מכאבי ברכיים והוחלט לבצע מיפוי עצמות , להלן התוצאות . מודגמים מוקדי קליטת יתר באספק עליון של קונדיל מידיאלי פמורלי של שתי הברכיים . התמונה יכולה להתאים לסטרס אינג'רי . אין לשלול בוודאות שמדובר בNOF . במידת צורך קליני מומלצת קורלציה רנטגנית . קיים מוקד קילטת יתר באספקט עליון של עקב ימני (אכילס טנדיניטיס?). נצפה מוקד קליטת יתר קלה באיזור מפרק מטטרסו-פלנגיאלי 1 של כף רגל ימין . ייתכן ומדובר בתראומה ללא עדות לשבר(BONE BRUISE). לקורלציה קלינית . בסיכום : ממצאים בשתי הברכיים וכך רגל ימין כמתואר . אלו תוצאות המיפוי , אשמח לתובה במהרה .

27/12/2008 | 17:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כפי שאמרתי בעבר אין הפורום משמש כמקום לפיענוח בדיקות מעבדה ודימות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)