כאב/עבר/לא בטוח מה לעשות? דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/12/2008 | 02:18 | מאת: בוב

טוב ביום שישי עד שבת 5.1-6.12 הייתי בטיול, ובחזור של הטיול נסעתי באוטובוס הייתי צריך להשתין אך לא יכולתי לעשות.. בקיצור יצא ככה שהתהפקתי 3 שעות ושעה שלמה כאב לי אזור השלפוחית (בטן תחתונה) הרגשתי שאני מתפוצץ ואז הגעתי לבית הכל היה טוב ויפה השתנתי את ההשתנה הכי ארוכה בחיי. ישנתי,קמתי בבוקר להשתין כמנהגי ו... הבעיה:בהתחלה של הפיפי"הראש של השתן" יצא משהו לא מוגדר כמו גרגרונים/נימי דם.. אני לא בטוח מזה אבל זה לא יצא לי בחיים וזה יצא בכמות כו קטנה כמו חמישה גרגרי חול אבל באמת שאני לא יודע להגדיר מה זה. זה היה ממש ההתחלה של השתן בצבע שחור מגוון כזה של צבעים לא בטוח. חשוב להדגיש שאני בן אדם בריא ושאף פעם לא התאפקתי. ושמהבוקר עבר כבר ממעלה לעשר שעות והכל תקין פיפי לבן ושקוף כמו תמיד. בן 15 זכר האם זה מסוכן? צריך לעשות משהו ? אם אתה יכול לפרט על הנושא? קשור לאבנים בכליות? הצילו!

14/12/2008 | 10:29 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית לא להתאפק יותר מדי. שנית לא להתרגש ממקרה חד פעמי. במידע ותופעה תחזור יש לפנות לבדיקה רפואית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)