נשיכת כלב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/12/2008 | 20:19 | מאת: אורי

שלום! ננשכתי על ידי כלב ביום חמישי האחרון, בערב.נשיכה די שטחית אך נשיכה בכל זאת. אני קיבלתי טטנוס לפני שמונה חודשים (בצבא) והכלב הוא של חבר, שהמשפחה שלו טוענת שהכלב מחוסן. לאחר המקרה התייעצתי עם אחות במוקד של כללית שייעצה לי שאין צורך ללכת למיון. אלא רק לחטא את המקום כמו שצריך, וככה עשיתי, העניין שאני כל הזמן שומע מאנשים, שתמיד נותנים חיסון נגד כלב במקרה של נשיכה, וצריך לדווח שננשכת למשרד הבריואת בשביל שייקחו את הכלב להסגר או משהו. השאלה שלי , מה אני עושה ללכת לרופא בבסיס מחר? לדווח על כך לרופא כלשהו? בבקשה, אני רוצה לקבל תשובה ממישהו מומחה סוף סוף שאפסיק להיות בסימני שאלה. צתודה רבה מראש.. אורי

14/12/2008 | 10:29 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במידה הוכלב מחוסן האחות צדקה

14/09/2011 | 18:56 | מאת: אבנר

נמשכתי לפני כשעה על ידי כלב שאיני יודע מי בעליו.הנשיכה מאוד שטחית אבל ירדה לי טיפת דם...מה עלי לעשות? תודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)