נפיחות ביד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/12/2008 | 17:11 | מאת: אור

לפני כיומיים משהו עקץ/ נשך בזמן שישנתי בזרוע. התחילה נפיחות קלה ביום הראשון ולקראת הלילה הנפיחות החלה להחמיר ולהתפשט בצבע אדום. לאחר מכן ביום השני לקחתי כדור הרגעה ונגד כאבים ומרחתי משחות להקלת הגירוד וכך גם ביום השני.. בשני הימים שמתי משהו קר שירגיע את האיזור, זה עזר אך זמנית ושוב הכאב חזר. האם זה עניין של זמן עד שהנפיחות תרד? האם כדאי לגשת לרופא? מה עלי לעשות חוץ מהנ"ל?

06/12/2008 | 08:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות מצב בו לוקחת לנפחות מספר ימים עד שהיא יורדת. בכל מקרה כדאי לפנו ת ליעוץ רפואי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)