כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/11/2008 | 02:07 | מאת: זאב

אני בן 34 בריא בד"כ עוסק בפעילות של רכיבת שטח על אופניים אני רוכב פעם בשבוע במשך 3 שעות רכיבה אינטנסיבית ותמיד לאחר רכיבה באותו יום אני סובל מכאבי ראש מאוד חזקים שמשתקים אותי אני דואג לאכול היטב ובריא לפני ואחרי ומרבה לשתות אציין שבילדותי הייתי סובל מכאבי ראש אשמח לדעתך...

02/12/2008 | 08:48 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קרוב לודאי שלמרות הכל מדובר בהתיבשות קלה שכנראה אתה רגיש לכך יותר. אפשרות שניה חוסר גלוקוז. נסה לאחר הרכיבה לאכול מעט פחממות זמינות וכמובן לשתות הרבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)