קור פתאומי (?)

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/11/2008 | 18:30 | מאת: חדאד

שלום, אמא בת 52, יש בעיה שמטרידה זה שלפעמים היא חשה קור פתאומי, היום זה קרה פעם שנייה, היה קר מאד כמו שפעת אבל היא לא חולה. פעם ראשונה לפני שבע זה נמשך 4-6 שעות ובערב זה הלך והיא בריאה היום בבוקר שוב עוד פעם והיא עדיין (עד הערב כך? ) אין לה מחלות, סכרת או לחץ דם, לא שמנה. התקפי הקור האלה איך מטפלים בזה? הם סימפטומים של משהו חס וחלילה? תודה

22/11/2008 | 16:25 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לערוך מספר בדיקות כמו ספירת דם לחיפוש זהום. האם בזמן שהיה לה קר השיניים נקשו? זה סימן לבקטרמיה כלומר חיידקים במחזור הדם

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)