תופעה מוזרה לילדה בת 3 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/10/2008 | 08:25 | מאת: מאיה

אתמול בבוקר בתי בת השלוש וחצי עמדה וציירה כאשר לפתע בכתה ונפלה ללא שום אירוע מקדים לפני כן או סימן אחר נגשתי אליה במהרה וכאשר ניסיתי להרים אותה הגוף שלה נמתח או התקשח מעין מתיחת גוף שנראיתה לא רצונית מהבהלה קראתי לה בקול והיא בכתה מאוד ולאחר מכן הרמתי אותה אלי אינני יכולה להגיד במה מדובר והאם היה פה גם אובדן הכרה זה היה עניין של שניות אני לרגע חשבתי שנתפסה לה רגל בספה וכו' אבל אינני חושבת זה היה פתאומי ומבהיל מאוד ונמשך ממש כמה שניות היאכרגע לא זוכרת כלום בד"כ היא ילדה שיודעת לתאר ולספר היא איננה זוכרת כלל שזה קרה. האם תוכל בבקשה להרגיע אותי ולומר לי מה לעשות או האם אתה יודע במה מדובר? הילדה היא ילדה בריאה בד"כ . תודה רבה וחג שמח.

21/10/2008 | 13:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אני מציע לפנות לבדיקה רפואית מיכוון שיכול להיות שמדובר בפרכוס.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)