דם מהפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/10/2008 | 10:08 | מאת: אנונימי

שלום, אני נערה בת 17 ובחודש באחרון אני סובלת מדימום מהפה. מדובר על כמות יחסית קטנה, הדם די עכור וסמיך. הייתי אצל הרופא והוא ייעץ לי אנטיביוטיקה אך מערכת החיסון שלי מאוד חלשה לכן איני יכולה לקחת את התרופה יותר מזה הרופא לא גילה ממה זה נובע ואמר שזה לא מהריאות.בנוסף אני סובלת מנוטרופניה חוסר של כדוריות דם לבנות אם זה קשור לתופעה זו, יש לי גם חוסר בברזל שלמרות הכדורים שאני לוקחת הברזל לא עולה. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות וממה זה נובע. תודה ולהתראות.

19/10/2008 | 09:09 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדעתי עלייך לפנות באופן דחוף להמטלוג (מומחה בנושא דם) ולקב ממינו יעוץ.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)