סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/10/2008 | 10:01 | מאת: מיכאל

שלום ד"ר ערן טל-אור אני נורא מודאג בקשר לחברה שלי יש לה סחרחורות לאחרונה וחולשה כללית במשך כשבוע. בנוסף בחודשיים האחרון היו לה כאבים בכפות ידיים (היא הלכה לרופא שנתן לה כדורים נגד דלקות בלי לעשות בדיקת דם אפילו) הסחרחורות לא קשות אך קימות ברוב שעות היום מה עלינו לעשות ? אילו בדיקות כידי לעבור?

18/11/2008 | 21:00 | מאת: גולן

שלום אני אחרי פצחעת ראש עם בעיות סחרחורת ירידה בשמיעה חשש לאפילפסיה מיגרנות ועוד מהי הבדיקה המומלצת איך אני יכול לקרוא חומר על הנושא

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)