מכה בראש לילד בן 3

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/09/2008 | 20:27 | מאת: יהונדב פרידמן

בני בן השלוש נפל מגובה של כמטר ונחבט בחלק האחורי של ראשו, יש נפיחות די משמעותית באיזור המכה. לאחר המכה( ולאחר בכי משמעותי) הוא התנהג כרגיל. ביקשתי ממנו ללכת ולענות על כמה שאלות והוא נראה נורמלי. העניין הוא שלאחר כ- 20 דקות מכיוון שהוא נחבל ממש בשעת הינה שלו הור נרדם השאלה היא האם לתת לו לישון כרגיל בלי חשש, להעיר אותו או אולי ללכת למיון??

26/09/2008 | 09:28 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כרגע התשובה לא רלוונטית אך אם לאחר חבלה בראש מופיע רצון לישון בחילות והקאות יש לפנות בדחיפות לבדיקה רפואית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)