רגישות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/09/2008 | 16:02 | מאת: משה רושד

אני בן 29 , בריא באופן עקרוני . בשבוע האחרון אני סובל מכאבים לא מוסברים בראש , הכאבים מופיעים בגלים (ללא שעה קבועה) . במקביל מדי פעם אני חש בכאבים באזורים מסויימים בבטן מתלת לצלעות (לא מאחורי הצלעות , אלא לאחר הצלעות). היום אני חש כאבים ממש חזקים באזור הרכה בצד שמאל כולל כאב בארובת העין (תחושת יובש) . משום מה הכאב היום חד יותר וארוך יותר ממה שהיה עד היום . לפני כחודש ימים לערך ערכתי בדיקות דם כלכליות והכל היה תקין . יש לציין כי לפני כמה ימים היו לי בעיות הקלות והרגשתי קושי בנישמה למשך מס' שניות שחלף , כמו כן לפני מספר ימים התנפח לי קרסול שמאל ללא סיבה (אולי תנועה לא נכונה שלא שמתי אליה לה) , במקביל לכל זה אני מרגיש שיש לי מעט נזלת ושבוע שעבר סבלתי מכאב אוזניים . בקיצור נשמע כמו קריסת מערכות והתחלה של סיפור רע מאוד שהולך ומחמיר . האם לאור הממצאים הנ"ל יש לך השארה במה מדובר ? אני ממש מודאג מאיזה גידול בראש או שבץ מוחי (אין לי היסטוריה מסוג זה במשפחה...) .

17/09/2008 | 08:07 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

משה מרוב עיצים לא רואים את היער. הסימנים מרובים מידי וחוץ ממחשבה על דלקת פרקים אני לא מוצא מכנה משותף. אני מציע לגשת לרופא משפחה ולעבור בדיקה מסודרת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)