כבדות ראש ולחצים באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/07/2008 | 10:54 | מאת: ס.ש.

שלום רב, אישתי סובלת זה כבר שבועיים מתסמינים שהתחילו ככאבי ראש, לחצים באוזניים, ראש כבד, אי נוחות בעת הבליעה.. היינו כבר אצל ניורולוג שאמר שהוא לא מוצא בעייה, משם עברנו לרופאת אא"ג שגם לא מצאה כלום. היום היא הולכת לעבור צילום של חוליות הצוואר ורציתי לדעת אם התסמינים האלו יכולים להיות קשורים ?? האם צריך להיות מודאגים ולפנות למיון ?

28/07/2008 | 10:42 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במיון לא ייתן פתרונות טובים יותר. לא נראהלי שהבעיה מהצוואר. אך אין מניעה מלעשות את הצילום

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)