שתוק פתאומי בחצי פנים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/07/2008 | 00:57 | מאת: שושנה

אתמול ,ביום שני, הבחנתי בחסר תחושה, בצד שמאל, של הפנים,כבר בשבת העין השמאלית דמעה לי, וחשבתי שזו דלקת.בהמלצת רופא המשפחה, התחלתי אתמול לקחת כדורים, 3 פעמים ביום.(אולי קורטיזון, אינני יודעת, הבחנתי שפני אדומים. 1. ממה זה קרה לי? אני בדרך כלל ב"ה בריאה.האם זה נובע ממתח של בחינות הבגרות? 2. מתי אבריא מזה? 3. ביום חמישי הקרוב יש לי בחינת בגרות, האם מותר לי לגשת לבחינה? 4.בעין השמאלית אני מרגישה יובש. 5. לאיזה תחום של רופא עלי לפנות? בבקשה תשובה מפורטת. שושנה. 9 9

11/07/2008 | 16:00 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לפנות לניירולוג בדחיופת. היובש בעין זה כי היא לא ממצמת כמו שצריך והקרנית מתיבשת.אפשר לגשת לבחינה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)