סחרחורת קלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/05/2008 | 23:05 | מאת: דניאל

שלום בזמן האחרון יש לי סחרחורת קלה מאד שאפילו לי קשה קצת לאבחן. אני קצת מודאג מזה למרות שהיא לא מלווה בשום תופעות נוספות וכאמור זה לא שהעולם מסתובב לי אלא זו פשוט הרגשה של חוסר יציבות קלה מדי פעם. לקחו לי היום לחץ דם וזה 120-80 . הראייה שלי 100% ולכן אני לא יודע מה זה יכול להיות. אילו - אם בכלל - בדיקות כדאי לי לעשות? אמרו לי ששרשרת מגנט על הצוואר עשויה לעזור - ידוע לך משהו בעניין? תודה וסליחה על האריכות.

11/05/2008 | 07:22 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הבעיה יכולה להיות במערכת שיוי המשקל שכוללת את העיינים כפות הרגליים והאוזניים. יש לפנות לנירולוג לבדיקה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)