מכת שמש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/04/2008 | 19:02 | מאת: אני

שלום אתמול עבדתי בחום מתחת לשמש במשך 7 שעות עבודה פיזית מאומצת והרגשתי סחרחורות וירד לי דם מהאף כנראה מהחום (כי זה כבר קרה בעבר בימים של שרב) והרגשתי קצת טישטוש בראייה , שתיתי מספיק לדעתי כי כשהרגשתי צמאה שתיתי הרגשתי עייפות שאני ממש לא מכירה כמוה, כאילו הרגליים שלי בספירה לאחור לפני שהן נושרות בקיצור תחושה כללית של חום איימים וקושי לעשות פעולות רגילות כשהגעתי הביתה אחרי העבודה התעלפתי מה זה יכול להיות? מכת שמש? ועוד משהו- יום לפני העבודה הייתי יומיים בכנרת-אותם יומיים של השרב הקשה באמצע השבוע- יכול לקרות מצב ששם קיבלתי את מכת השמש וזה בא לידי ביטוי כמה שעות אחר כך בעבודה? או שיכול להיות ששם זה התחיל לי ובעבודה המשיך לרציני יותר? כי גם בכנרת הרגשתי סחרחורות ובכל מקרה-אם מקבלים מכת שמש, יש צורך ללכת לרופא?

27/04/2008 | 14:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שזה התיבשות או כמעט התיבשות. מנוחה שתייה מרובה והכל יסתדר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)