חלב במחלקת דימות - למה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/04/2008 | 16:30 | מאת: עומר חנש

שלום רב! לאחרונה ביקרתי במחלקת הדימות של ביה"ח רמב"ם על מנת לערוך מיפוי עצמות. שמתי לב שבחדר ההמתנה מוגש חלב לחלק מהמטופלים. מאוד עניין אותי משום מה למה?... לאחר בירור באינטרנט הצלחתי רק למצוא מידע על משהו שקשור לכך חלב יכול לשמש כתחליף לחומר ניגוד על בסיס ברוים בצילומי בטן תחתונה... האם זה נכון? מה התשובה המלאה? האופי הסקרן שלי לא יתן לי מנוח עד שאמצא את התשובה. הרי לא יכול להיות שהחלב היה שם במקרה, נכון?... אודה לכם מקרב לב אם תקרבו אותי לתשובה המיוחלת. אני יודע שהשאלה אינה קשורה לרפואת חירום אך איני יודע למי לפנות עוד... תודה רבה וסליחה על הטרדה עומר חנש

09/04/2008 | 16:21 | מאת: אמיר

תנסה באתר ynet בפורום רנטגן ct

10/04/2008 | 02:06 | מאת: עומר חנש

תודה רבה, אבל הפורום סגור, יש עצה? בבקשה.... מקווה שאני לא מטריד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)