המוגלובין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/03/2008 | 23:24 | מאת: יעל

שלום! יש ביום חמישי השבוע התרמת דם ביישוב שלי ורציתי לדעת מה ניתן לאכול על-מנת לעלות את רמת ההמוגלובין שלי? למצב כזה שלא יהיה בעייה לתרום. בשבת אכלתי עוף - "פולקה" וזה לא בגלל שאני אוהבת, אלא בניסיון להעלות את ההמוגלובין. תודה מראש יעל

09/03/2008 | 21:36 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין צורך לעשות מאומה. בכדאי לעלות את רמת ההמגלובין יש להתחיל מספר שבעות לפני ההתרמה

26/09/2008 | 03:58 | מאת: דיטה

יש לי המוגלובין 8.3 אחרי נתוח אורטופדי. כיצד להעלות אותו מלבד בעירוי דם?

26/09/2008 | 04:00 | מאת: דיטה

יש לי המוגלובין 8.3 אחרי נתוח אורטופדי. כיצד להעלות אותו מלבד בעירוי דם? אני צמחונית תודה דיטה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)