עדיין יש לי חום - יש דרך טובה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/03/2008 | 19:48 | מאת: אלון

אני כבר הייתי בקופת חולים כללית ובגלל שראיתי רופאה חדשה צעירה נראה לי זלזול וחושבים שזה שפעת. לא יכול לאכול אוכל מעט מיום שני היה חום גבוה ולא עבדתי. אז ביום שלישי החום ירד ואיפשר לי לעבוד בקטריינג. עד שביום חמישי חזרתי הביתה חשבתי באמצעות שינה החום יעבור ולא עבר הכדורים שבלעתי דקסמול הרגיל והיום מוקסיפן. יש דרך טובה? צריך עזרה!!!

08/03/2008 | 09:53 | מאת: אלון

הכדור נורפון עזר מאוד כעת משעה 09:00 עולה כנראה וירוס ואני מסתפק בכדור השני ונראה אם הכאב יעלה בערב אאלץ ללכת לבי"ח.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)