רעידות לא פוסקות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/06/2002 | 16:42 | מאת: ליאור

אתמול, בעודי מסתכל בחלון, הגיעה חברה שלי ונעמדה מאחורי מבלי שארגיש ואז צעקה את שמי. ככל הנראה דבר זה הבהיל אותי מאד, משום שצרחתי שתי צרחות- די שקטות ואח"כ רעדתי ללא שליטה במשך 2 דקות לפחות. כל נסיונותיה להרגיע אותי לא צלחו. לקח לי זמן רב להתאושש מכך. ומיד אחרי האירוע הלכתי לנוח. מה קרה לי? האם זה יכל להשאיר נזק לעתיד? האם זו תגובה רציונלית וטבעית?

04/06/2002 | 03:24 | מאת: אלמונית

בן כמה אתה? האם בזמן הרעידות שאתה מתאר היית בהכרה? האם זו פעם ראשונה שזה קורה לך? יכול להיות אפילפסיה. אתה לא מספק מספיק פרטים - קשה לדעת....

07/06/2002 | 16:41 | מאת: רוני

במד"א קוראים לזה H.Y (היסטריה) האם גם היה לך קשה לנשום?

08/06/2002 | 17:11 | מאת: דייב

אהלן ליאור! אל תדאג יותר מדי,זהו מנגנון הגנה טבעי של הגוף שהתבטא אצלך בצורה קצת יותר חריפה מהרגיל. שום "צלקות" לא ישארו לך מזה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)