מפשעה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/02/2008 | 11:29 | מאת: תמר

שלום ד"ר אנכי בחורה בשנות העשרים המוקדמות לחייה, בזמן האחרון אני חשה בכאבים במפשעה בצד ימין,כאב המלווה אותי כל היום ללא קשר לפעילות מסויימת. אני חשה ברגישות מתחת לקו הביקיני מימין מעל ובצד איבר המין ואף מרגישה נפיחות לעומת צד שמאל. אני חוששת שמדובר בבלוטות הלימפה, אני כבר מתארת את התרחיש הנורא מהכל. אולי תוכל להעלות בפניי סברות לכאב ולייעץ לי למי לפנות. תודה רבה

17/02/2008 | 08:52 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אפשרות נוספת היא כי יש לך בקע מפשעתי. בכל מקרה יש לגשת לבדיקה של כירורג מומ חה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)