דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/01/2008 | 19:46 | מאת: מאיה

שלום רב החל מיום שישי יש לי חום גבוה 39 שלאחר אקמול יורד ל38 ועולה שוב לאחר ביקור אצל רופא התגלתה מוגלה בגרון ובלוטות לימפה מוגדלות והתחלתי טיפול ב Roxithromycin היום הגיעו תוצאות משטח הגרון שיצאו שליליות יש רופאים שאומרים להפסיק את האנטיביוטיקה ויש שאומרים להמשיך אינני יודעת מה לעשות יש לציין שיש לי שיעול מאוד חזק האם ייתכן שזו מחלת הנשיקה? אודה מאוד על תשובתך

29/01/2008 | 07:38 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

עקב תרביות שליליות קרוב לוודאי שמדובר בוירוס ולכן נאמר לך להפסיק את האנטיביוטיקה .

29/01/2008 | 15:17 | מאת: מאיה

מודה לך מאוד על תשובתך יש לציין שאתמול הייתי אצל רופא אוזן גרון שכן אמר להמשיך את האנטיביוטיקה בניגוד לדעתם של שאר הרופאים מה לעשות?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)