נימול ביד בזרת יד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/01/2008 | 13:23 | מאת: גיל-את

שלום רב! מזה שבועיים שאני מרגישה בזרת יד שמאל נימול לפעמים הנימול נרגע ואז אני לא מייחסת לזה חשיבות, אך לפעמים הנימול מתפשט למספר אצבעות ואף להמשך היד. מה לדעתך הסיבה, ומה עליי לעשות? בתודה מראש גיל-את

23/01/2008 | 18:29 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

באם התופעה לא נעלמת יכול להיות שמדובר בבעיה נירולוגי או אורטופדית של עצב האולנרי. כדאי להבדק ע"י אורטופד או נירולוג

29/11/2008 | 20:06 | מאת: מירב

בת 29, מזה שבוע ימים שיש לי תחושת נימול בזרת של כף היד השמאלית, הזרם מקרין גם לאצבע השכנה. אני עובדת מול מחשב כ 6 שעות ביום, האם זה יכול להיות קשור? לפני כשנה וחצי סבלתי מכאבי גב תחתון ועשיתי פיזיוטרפיה והכאבים פחתו, אך לא נעלמו לגמרי, האם יש קשר? האם יש צורך להבדק, או שהזרמים יעלמו לבד?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)